Adelaide Davis

Adelaide Davis

Adelaide Davis

Megjelenés: Kapkodó, ideges mozdulataival Adelaide mintha egyfolytában az idegösszeomlás szélén egyensúlyozna, vagyis ha éppen nem alszik, akkor meg nem áll. Viselete pontosan olyan, amilyen a zárt osztályról jöttekhez illik: ruhadarabjai egy része valamikor bizonyára divatos lehetett, míg a másik részt egyetlen épeszű ember sem húzta volna soha magára. Az évszaktól függően lehet csipke, súlyos brokátok, tarkán szórt pamutszövet, annyi bizonyos, hogy több ruhája van, mint amennyit hordani tud. Ha odafigyelne magára, bizonyára szép lenne, ám jelenleg alig valamivel jobb egy hajléktalanná!. A rúzsfolt és centi vastag pirosító alatt egészen
vonzó, fiatalos vonások lapulnak. Na és a haja!

Szerepjátékos tippek: Ez az egész egy játék, és te szerencsére részt vehetsz benne. A mélyálom annyira rossz dolog, hiszen akkor a rémálmok ott dörömbölnek a fejedben, és a halott kelyhek lármáznak, hogy végre engedd őket szabadon. Olyanok, akár a gyerekek. Pontosan ezért segítesz pihenni egy kicsit a gyerekeknek: mindegyik igazi testet öltött rémálom. Így van, ez az értelmes, ésszerű válasz. Nagyon jó kis válasz. Ha találkozol valakivel, hagyatkozz az ösztöneidre! Sohasem tévednek. Ezután legyél egyre szélsőségesebb és szélsőségesebb abban, ahogy az adott személlyel viselkedsz. A vonzalomból
szerelem lesz, a bizalmatlanságból üldözési mánia, az egyetértésből hódolat, az antipátiából pedig gyűlölet. Mindennek nincs semmiféle valós alapja, csupán az első benyomáson alapul, de éppen ez az, ami igazán számít.

Klán: Malkavita
Nemző: Loretta Milhaven
Természet: alkalmazkodó
Viselkedés: piperkőc
Generáció: 10
Ölelés időpontja: 1867
látszólagos életkor: húszas
Fizikai: erő 3, ügyesség 2, állóképesség 3
Szociális: karizma 4, manipuláció 4, megjelenés 2 (ápolatlan)
Mentális: észlelés 4, intelligencia 2, érzék 3
Adottságok: empátia 4, kézitusa 2, rászedés 4
Képzettségek: állatszelídítés 1, illemtan 2, lopakodás 1, mesterség 3, szereplés 2
Ismeretek: humán tudományok 1, jog 1, nyelvismeret (holland) 1, nyomozás 1, orvostudomány 3, pénzügy 2, politika 1
Diszciplínák: fátyol 2, jelenés 2, téboly 2, uralom 1
Háttér: anyagi 4, csatlósok 1, kapcsolatok 1, hírnév 1, nyáj 1
Erények: lelkiismeret 1, önuralom 1, bátorság 3
Emberség: 4
Elmezavarok: mániás depresszió, spirituális vérszomj
Akaraterő: 4
Megjegyzés: Adelaide jó néhány anarchot kötött magához vérkötelékkel, akik azt gondolják a holdkórosról, hogy veszélytelen, ugyanakkor rákaptak a vértestvérek zamatos vitae-jére. Bár az anarchok között nincs valódi befolyása, ha valami baja esne, sokan sietnének közülük a segítségére.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam eu hendrerit nunc. Proin tempus pulvinar augue, quis ultrices urna consectetur non.

Clef two-factor authentication