Az Alien második része is visszatér a magyar mozikba

Január 15-től budapesti és vidéki mozikban is újra műsorra kerül James Cameron filmje, az Aliens: A bolygó neve halál.

A klasszikusok újratálalására szakosodott Pannonia Entertainment az Alien első része után a másodikat is újra becsempészi a magyarországi mozikba. Január 15-én ugyanis  visszatér a mozikba az Aliens - A bolygó neve: Halál, méghozzá annak rendezői változata, magyar felirattal.

A Corvin mozi honlapján már meg is lehet venni a jegyeket az első vetítésekre, vidéken pedgi egyelőre az a biztos, hogy Szegeden, Szolnokon, Debrecenben, Jászberényben, Pápán, Szombathelyen, Celldömölkön, Szentgotthárdon és Egerben is bemutatják James Cameron alkotását.

A második rész 57 évvel az első epizód után veszi fel a fonalat, amikor egy mentőhajó talál rá Ripleyre (Sigourney Weaver). Hazaérkezvén megtudja, hogy annak idején egy emberi kolóniát telepítettek arra a bolygóra, ahol megtámadta őket az ismeretlen szörnyeteg. Miután a földi kutatóbázis minden kapcsolatot elveszített az odatelepített emberekkel, Ripley-t egy sereg felfegyverzett harcos kíséretében visszaküldik a távoli bolygóra, hogy egyszer s mindenkorra leszámoljanak a félelmetes idegennel és megmentsék a túlélőket.

hvg.hu

Egy közös mozi?

No Comments Yet.

Leave a comment

Clef two-factor authentication