Páncélok

PÁNCÉLOK

gyalogsági2A gyalogságnál rendszeresített rohamvért. A vért alatt található egy BDU elnevezésű ruha amely két komponensű könnyű műgyapjúból van, rengeteg zsebbel, kapoccsal és hevederrel. Magának a ruhának is van már egy minimális kézi fegyverekkel szembeni ellenállása (4-es SF) és ugyancsak minimálisan elrejti a test hőt is. Magát a testen lévő páncélzatot M3-nak hívják, ami a fejet kivéve a törzset és a végtagokat is végi. A páncélzatot kompozit műanyagból állítják elő és ennek köszönhetően nagyon jó a ballisztikus védelme. A legtöbb kis kaliberű kézifegyver, rohampuska és gránát repeszek ellen is kiválóan véd, aminek köszönhetően hagyományos gránátok ellen dupla védelmet ad. A páncélzatba bioszkenner rendszer van építve, ami elküldi a tengerészgyalogos fiziológiai adatait (mint pulzus szám, EEG, légzés szám stb.) a taktikai parancsnoki posztra. Az M10-es sisak is hasonló anyagokból készül, mint az M3-as páncélzat ennek köszönhetően ugyanaz a repeszálló hatása van, mint a test páncélzatnak.  A sisakhoz tartozik egy taktikai kamera, audio mikrofon, és egy barát ellenség azonosító rendszer (IFF) és egy PRC489/4-es rendszer, amibe tartozik egy passzív infra monokli amit le lehet hajtani a szem elé ennek köszönhetően csökkenteni lehet a sötétből eredő levonásokat. A páncélzathoz tartozik egy kisebb TNR típusú lámpa, amit vagy a vállvérten vagy a sisakra szerelve hordanak. Ez a lámpa összesen 50 méterig képes elvilágítani és legfeljebb 1 órán keresztül képes működni

  MH SF HOL VÉD ÁR
Gyalogsági - 4 egész test   

4 000 $

0,4 35 törzs
0,4 10 kéz - láb
0,2 20 fej

 

kompakt2A Társaságok különleges vértezete, amit a cégek legjobban képzett alakulatai kapnak. Olyan bevetésekhez, amik komolyabb védelmet igényelnek. Alapvetően sokkal masszívabb és erősebb felépítésű, mint a gyalogsági és ennek köszönhetően nehezebb is benne a mozgás. Azonban az egész testet egyként takarja és védi is egyben. A vértbe épített felszerelések hasonlóak a gyalogsági megfelelőjének, tehát rendelkezik bió szkennerrel, ugyancsak van infra monoklija, audio rendszer, azonban rendelkezik hő szabályozóval, amivel extrémebb terepeken is használható marad. A felszerelésben továbbá egy kisebb automata célrafogó rendszer, aminek köszönhetően minden célzással kapcsolatos tevékenységre +1-et ad.

Bónusz: Automatikusan +1 minden lövésre.

 

  MH SF HOL VÉD ÁR
Kompakt Társasági rohamvért 0,8 60 törzs  240 000 $
0,8 40 láb-kéz
0,4 50 fej

könnyitett2A KBV-t olyan speciális anyagokból tették össze, hogy könnyedén segítsék az észrevétlen mozgást. Alapvetően különleges behatolásra szakosodott csapatok, szokták ezt a fajta vértet használni. Azonban nem csak katonai egységek, de az alvilági bérgyilkosok, betörők és akár társasági testőrök is szeretik a Könnyített behatoló vértet. Minden lopakodásra +2 módosítót ad.

Bónusz: Automatikusan +2 lopakodásra.

 

  MH SF HOL VÉD ÁR
Behatoló 0,7 15 törzs + végtagok 11 500 $

testpáncél2A TP-t leggyakrabban társasági testőrök, és a kolónia rendőrök használják. Könnyű és igen strapabíró, azonban csak a felsőtestet védi.

Bónusz: -.

 

  MH SF HOL VÉD ÁR
Testpáncél 0,4 20 Törzs 2 500 $

ŰRRUHÁK

MK 252Az MK-25 egy kicsi de kiválóan összerakott űrruha. A tervezésénél fő cél volt a kis súly és a könnyű manőverezhetőség. Ez nem egy harci ruha aminek köszönhetően ha megsérül akkor használhatatlanná válik. Az öltözék 12 órára elegendő folyékony nitrogén és oxigén keveréket tartalmaz. Ezt a fajta szkafander mindenféle civil űrhajón megtalálható azonban nem használható nagyon extrém környezetben.

 

  MH SF HOL VÉD ÁR
MK25-ös űrruha 0,6 - egész test 4 000 $

Az MK-50-es űrruhát a civil szkafanderekből fejlesztették ki, ami egy űr és vegyvédelmi ruha is egyben. A szkafanderbe beleépítenek, egy megerősítet testpáncélzatot, aminek köszönhetően a legtöbb katonai űrhajó elsődleges evakuálási eszköze. Összesen 24 órára elegendő oxigén található benne és az újra hasznosító rendszereknek köszönhetően, lassú és nyugodt légzés mellett újabb 6 órával növelhető a teljes oxigén készlet. A szkafanderbe épített hőszabályzóknak köszönhetően extrém hőmérsékleti viszonyok (abszolút 0 és +350 fok) mellett is kitart a ruha.

 

  MH SF HOL VÉD ÁR
MK50-es katonai űrruha 1 10 egész test 7 500 $